UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Хмельниччині охоронець "тягав" комбікорм, який мав зберігати

Чолов'яга працював на одній з агрофірм Теофіпольщини

На Хмельниччині охоронець "тягав" комбік…

Житель Теофіпольщини на підприємстві, де працював, крав комбікорм і перепродував його власникам великої рогатої худоби, повідомляє Depo.Хмельницький.

Затримали його під час чергової крадіжки майже на 2 тисячі гривень.

Працівники Теофіпольського відділення поліції отримали оперативну інформацію про те, що 49-річний охоронець однієї із агрофірм району, зловживаючи своїм службовим становищем, систематично викрадає комбікорм із підприємства, де працює.

"Вночі під час своєї зміни зловмисник викрав 270 кілограмів комбікорму вартістю 1825 гривень. Мішки повантажив у власний автомобіль і намагався вивезти викрадене, але на виїзді з території господарства крадія зупинили його ж колеги разом з працівниками поліції та службою безпеки підприємства," - розповідають в прес-службі ГУ НП області.

За фактом у Теофіпольському відділенні поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.191 - привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем ККУ.

Чолов'ягу тепер чекає покарання у вигляді накладення штрафу, виправних робіт, обмеження або позбавлення волі на строк до 4 років.

До речі, чоловік раніше вже попадався на аналогічному злочині, тільки на іншому підприємстві, але, як бачимо, на шлях виправлення не став.

Наразі правоохоронці з'ясовують усі обставини злочинної діяльності зловмисника.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme