UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Харківщині жінка стала жертвою недобросовісної подруги

У Харківській області жінка обікрала подругу, яка прийшла до неї в гості

На Харківщині жінка стала жертвою недобр…

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації поліції в Харківській області, до чергової частини з заявою про крадіжку звернулась 26-річна мешканка району.

За відомостями поліції, жінка розповіла, що напередодні гостювала у своєї подруги із її друзями. Коли ж почала збиратись додому, виявила відсутність мобільного та грошей у сумі 1 тис. грн. Заявниця також повідомила, що не могла втратити телефон та гроші з власної необережності, оскільки вони знаходились в кишені куртки, яка застібується на блискавку.

Поліцейські встановили, що до зникнення мобільного та грошей причетна 29-річна подруга потерпілої. Як з'ясувалося, жінка непомітно вийняла з карману верхнього одягу потерпілої гроші та телефон, який в подальшому вимкнула та сховала у будинку під ліжком. Після того, як подруга виявила зникнення особистих речей, зловмисниця, аби відвести від себе підозру, вдала, що також шукає мобільний разом із іншими гостями.

Відомо, що 29-річна односельчанка потерпілої вже притягувалась до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Зі слів підозрюваної, в такий спосіб вирішила покращити своє матеріальне становище. Викрадений телефон вона не встигла продати, бо була викрита працівниками поліції. Гроші ж витратила на власні потреби.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme