UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Харківщині водію набитої пасажирами маршрутки загрожує штраф

У відношенні порушника правоохоронці склали протокол

На Харківщині водію набитої пасажирами м…

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, зупинили порушника на автодорозі Київ–Харків–Довжанський поряд зі стаціонарним постом поліції "Пісочин", де встановлений комплекс вагового контролю.

Після перевірки з'ясувалося, що водій маршрутного автобусу порушив вимоги правил дорожнього руху щодо перевезення пасажирів понад встановлену кількість пасажирських місць.

У відношенні порушника склали відповідну постанову за ознаками ч. 1 ст. 121-2 з вказанням штрафу у розмірі 170 грн.

Загалом протягом січня правоохоронці перевірили п'ять пасажирських перевізників на їх відповідність вимогам нормативно-правових актів у сфері безпеки дорожнього руху. Також було перевірено технічний стан 103 автобусів на їх відповідність вимогам стандартів, що стосуються безпеки дорожнього руху та охорони навколишнього середовища, а також правил технічної експлуатації, інструкцій підприємств-виробників. Контроль технічного стану автобусів здійснювався за допомогою пересувного діагностичного пункту.

В результаті перевірок було виявлено 23 порушення, в тому числі керування технічно несправними транспортними засобами – 21, одне порушення правил перевезення пасажирів.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme