На Харківщині готували майже два десятки терактів

У 2016 році в Харківській області попередили низку терактів

На Харківщині готували майже два десятки…

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у прес-службі Харківської обладміністрації, про це під час сесії Харківської облради розповів директор Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ХОДА Олексій Максимов.

Він зазначив, що Програма протидії терористичній діяльності у 2016 році була спрямована за зміцнення захищеності окремих об'єктів і Харківської області в цілому від терористичних посягань.

Також було проведене зміцнення матеріально-технічної бази Антитерористичного центру Управління СБУ в Харківській області, на що з обласного бюджету спрямували 3 млн грн.

"Завдяки цьому, зокрема, вдалося забезпечити захищеність місць масового перебування людей, основних транспортних артерій, економічно та соціально значущих об'єктів тощо, - пояснив Максимов. - Завдяки реалізації цієї програми в області не було допущено жодного терористичного акту, а усі посягання отримали своєчасну відсіч. Так, у 2016 році СБУ спільно з іншими правоохоронними органами вдалося попередити 16 терористичних актів, злочинців затримано".

Також депутати облради прийняли Програму протидії терористичній діяльності на 2017 рік.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme