UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Мешканців Львівщини закликають зменшити споживання електроенергії

Під час засідання економити електроенергію запропонували і промисловим підприємствам Львівщини

Мешканців Львівщини закликають зменшити споживання електроенергії та тепла, що генерується на її основі. Попри те, що планових відключень електроенергії на території області станом на сьогодні не планують, мешканців просять максимально економно ставитись до її використання. Про це пише Depo.Львів

Ці та інші заходи щодо врегулювання проблемних питань в енергетичній галузі розглянули під час позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, що відбулася під керівництвом першого заступника голови ЛОДА Ростислава Замлинського.

Під час засідання економити електроенергію запропонували і промисловим підприємствам Львівщини. Зокрема, порекомендували зменшити використання електроенергії, переглянути графіки роботи та спробувати перенести виробництво на нічний час. Також домовилися перенести планові ремонти на енергогенерувальних компаніях, зокрема на Добротвірській ТЕС. А державному підприємству "Львіввугілля" запропонували збільшити обсяги видобутку вугілля.

За підсумками наради органи влади та ДСНС Львівщини також мають забезпечити повну готовність пересувних пунктів обігріву та генерації електроенергії. А голови РДА - активізувати роботу із соціально незахищеними верствами населення, забезпечити щоденний моніторинг ситуації та надавати адресну допомогу цій категорії людей у випадку виникнення проблем із енергопостачанням.

Забезпечать і проведення постійного моніторингу використання електроенергії на території області.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme