UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Людина Манафорта каже, що інформував його про Україну під час виборів в США

Костянтин Кілімнік, якого називають "людиною" Пола Манафорта в Києві, повідомив, що він інформував його про події в Україні під час президентських перегонів в США в минулому році

Про це Кілімнік розповів в інтерв'ю кореспонденту "Радіо Свобода" Крістофреру Міллеру, передає Depo.ua.

За словами Кілімніка, під час виборів у 2016 році в США, він говорив з Манафортом "кожні пару місяців". Нагадаємо, в той час Манафорт був членом передвиборного штабу Дональда Трампа.

"Я інформував його про Україну", - сказав він.

За словами Кілімніка, останній раз Манафорт відвідав Україну в 2015 році. Він також переконує, що Манафорт не має ніяких зв'язків з Росією.

Також, Кілімнік зазначив, що Манафорт підготував план по вирішенню конфлікту в Україні. Він передбачає повернення в Україну Віктора Януковича, який разом з нардепом Сергієм Льовочкіним, буде управляти Донецькою і Луганською областями.

Нагадаємо, що американське видання "The New York Times" повідомило, що український парламентар від "Радикальної партії Олега Ляшка" Андрій Артеменко передав екс-раднику президента США Дональда Трампа Майклу Флінну план нормалізації відносин між Україною і Росією для скасування санкцій із РФ.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme