Львівщина ділиться досвідом підтримки та розвитку ягідних кооперативів

У Дніпрі розпочала роботу друга національна конференція "Мільйон з гектара"

У м. Дніпро розпочала роботу друга національна конференція "Мільйон з гектара". Тематика заходу – інтенсивні технології сільського господарства, які можуть впроваджувати невеликі виробники аграрної продукції. Про це повідомили в департаменті агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації, пише Depo.Львів.

"Минулого року на Львівщині суттєво збільшились площі комерційних проектів під вирощування малини, адже клімат регіону є дуже сприятливим для вирощування цієї ягоди. Вільні землі області можна використовувати для закладання ягідних проектів та проектів з вирощування нішевих культур, які мають великий експортний потенціал", - зазначила під час свого виступу на аграрній конференції директор департаменту агропромислового розвитку ЛОДА Наталія Хмиз.

Окрім цього, у рамках проведення заходу між управлінням агропромислового розвитку Дніпропетровської обласної державної адміністрації та департаментом агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації підписано меморандум про співпрацю щодо сприяння розвитку агропромислового комплексу обох областей. В рамках домовленостей фермери, сільгосппідприємства з двох областей зможуть обмінюватися досвідом та налагоджувати співпрацю.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme