UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Легендарна Nokia 3310 отримає кольоровий екран, - ЗМІ

У новій Nokia 3310 буде звичний дизайн, великий кольоровий екран і нові колірні варіанти

Джерело опублікувало нову порцію подробиць про пристрій, який готує до випуску компанія HMD Global, пише Depo.ua з посиланням на Gizmochina.

nokia 3310

Як зазначає джерело, Nokia 3310 буде кнопковим телефоном, а не смартфоном. Деякі опубліковані рендери пристроїв під управлінням Android не відповідають дійсності. Зате апарат стане легше і менше. Це пов'язано з тим, що за останні 17 років компоненти стільникових телефонів зменшилися в розмірах.

На відміну від моделі 2000 року випуску, яка оснащувалася монохромним дисплеєм з роздільною здатністю 84х84 точки, Nokia 3310 2017 року отримає кольоровий екран. Однак, розподільча здатність екрану буде невеликою, для кращої енергоефективності пристрою. Проте корпус телефону отримає набагато більше кольорових варіантів.

Очікується, що оновлена версія Nokia 3310 буде представлена 26 лютого у рамках виставки MWC 2017. Орієнтовна вартість новинки в Європі — €59, проте в європейських ЗМІ ходять чутки, що продавати новий телефон зможе тільки одна фірма - Carphone Warehouse.

Довідка: Nokia 3310 була випущена в кінці 2000 року. За весь час було продано більше 126 мільйонів пристроїв. У мережі широко поширені меми, в яких модель представлена ​​як найміцніший матеріал у Всесвіті.

Зазначимо, британські ЗМІ знайшли власника Nokia 3310, яка була куплена 17 років тому і працює донині.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme