Киянина підозрюють у зґвалтуванні 12-річної дівчини, яка приховала свій вік

Поліція Києва перевіряє інформацію про зґвалтування 12-річної дівчинки в Дніпровському районі столиці

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу столичного управління Нацполіції.

До Дніпровського управління поліції звернулася 32-річна киянка, яка у своїй заяві повідомила про зґвалтування її неповнолітньої дочки. Жінка пояснила, що побачила на сторінці в соціальній мережі листування 12-річної дитини з друзями, де вона розповідала про статеві стосунки з дорослим хлопцем.

Матері дівчинка зізналася, що з хлопцем познайомилася кілька місяців тому в соціальній мережі. Спочатку їхні стосунки обмежувалися листуванням, але кілька днів тому молодий чоловік запросив її на побачення.

"За словами потерпілої, спочатку вони ходили по вулицях, а потім знайомий запросив її до себе додому. Там вони випили спиртного, після чого хлопець вступив з нею в статеві стосунки", - повідомили в поліції.

Затримали місцевого жителя за місцем проживання. При спілкуванні з правоохоронцями він не заперечував знайомство з дівчиною, яка приховала свій справжній вік, і додав, що під час зустрічі їхні стосунки були добровільними.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до п'яти років позбавлення волі.

Нині призначена судово-медична експертиза, за висновком якої слідчі нададуть остаточну правову кваліфікацію події.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme