UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Керівництво Харківщини розвиває промисловість регіону, – Кубів

У Харкові сьогодні, 23 лютого, на базі ПАТ "ФЕД" відбулася нарада щодо розвитку авіабудування

Керівництво Харківщини розвиває промисло…

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у прес-службі Харківської обладміністрації, у нараді взяв участь прем'єр-міністр України Володимир Гройсман та голова ОДА Юлія Світлична.

Участь у нараді щодо розвитку авіаційної промисловості взяли також перший віце-прем'єр-міністр – міністр економічного розвитку України Степан Кубів, віце-прем'єр-міністр Володимир Кістіон, заступники міністрів фінансів, оборони та інфраструктури. Також до участі в нараді були запрошені голова Державної авіаційної служби України, керівники державного концерну "Укроборонпром" та ДП "Антонов", корпорації "Українська авіабудівна компанія", ПАТ "ФЕД" та ДП ХМЗ "ФЕД", ХАЗу й АТ "Мотор Січ" та інші.

Звертаючись до присутніх, Гройсман відзначив, що 29 листопада нарада щодо розвитку авіабудування пройшла в Києві – на базі державного підприємства "Антонов". За її результатами було створено робочу групу для вивчення проблемних питань галузі та напрацювання шляхів їх вирішення.

"Ми – країна, яка здатна будувати власні літаки. Ми володіємо передовими технологіями, які є основою економічного розвитку. Ми повинні зняти бар'єри, які гальмують розвиток. У нас є знання і технології, щоб випускати власну конкурентну продукцію", - підкреслив прем'єр.

Кубів, у свою чергу, відзначив, що за останні кілька місяців декілька разів відвідував Харківщину.

"Я переконаний, що відродження промисловості – це правильний шлях, - сказав він, оцінивши роботу керівництва області. - Поєднання прикладної науки, науково-дослідних інститутів, формування ланцюга додаткової вартості продукції – це те, що під силу нашій державі".

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme