UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Хмельницький центр професійно-технічної освіти розтратив півмільйона гривень

Посадовці навчального закладу витратили із загального фонду 425 тис. грн, які мали оплатити за рахунок коштів спеціального фонду

Хмельницький центр професійно-технічної…

Фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області під час планової ревізії Державного навчального закладу "Хмельницький центр професійно-технічної освіти, торгівлі та харчових технологій" знайшли порушення, що призвели до втрат на суму понад 580 тис. грн, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на ХОДТРК.

Так, посадові особи навчального закладу витратили із загального фонду 425 тис. грн на оплату вартості комунальних послуг та енергоносіїв спожитих їдальнями Центру, які слід було оплатити за рахунок коштів спеціального фонду.

Окрім цього, Центр сплатив 64 тис. грн за комунальні послуги, які спожили інші юридичні особи.

Серед виявлених порушень також безпідставна виплата викладачам надбавок і доплат, що разом зі сплатою соціальних внесків призвела до зайвого витрачання 37 тис. грн.

За порушення законодавства з фінансових питань двох посадових осіб закладу притягнули до адмінвідповідальності, матеріали двох протоколів за порушення бюджетного законодавства розгляне суд, а закладу освіти зупинили операції з бюджетними коштами на рахунках та зменшено бюджетні призначення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme