Харківські танкобудівники подвоять обсяг виробництва, - Гройсман

Харківський танкобудівний Завод ім. Малишева у 2017 році подвоїть обсяги виробництва

Харківські танкобудівники подвоять обсяг…

Як передає кореспондент Depo.Харків, про це сьогодні, 23 лютого, під час робочої наради в Харкові заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

"Ми були сьогодні на військовому зводі ім. Малишева. В минулому році 2 млрд грн обсяг виготовленої продукції. А в цьому році буде 4 млрд грн. Тобто подвоєний обсяг виробництва продукції", - наголосив прем'єр-міністр.

За його словами, економічне зростання в четвертому кварталі 2016 року склало 4,7%.

Прем'єр зазначив, що для продовження економічного зростання уряд зніматиме штучні бар'єри, які стримують розвиток, а також запроваджуватиме високотехнологічне виробництво.

Довідка Depo.Харків. Завод імені В. О. Малишева — державне підприємство (Харків). Завод пропонує і реалізує на зовнішньому ринку бронетехніку: основні бойові танки "Оплот", бронетранспортери БТР-3. Завод також здійснює модернізацію танків Т-54, Т-55, Т-62, Т-64, Т-72, Т-80, бронетранспортерів БТР-60, БТР-70.

Також підприємство виробляє продукцію с/г машинобудування, двигуни, трактори, тягачі та бронетехніку. Спільно із заводом працюють два харківські спеціалізовані конструкторські бюро - КП ХКБМ ім. Морозова і КП ХКБД.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme