ГПУ підготувала для суду 119 справ проти Януковича і Ко

Генеральна прокуратури України готова передати до суду 119 кримінальних проваджень, в тому числі щодо розстрілу Майдану, після внесення змін до кримінально-процесуального кодексу в частині заочного засудження

Про це Луценко заявив у Раді під час розгляду змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо заочного засудження, передає Depo.ua.

"119 кримінальних проваджень готові до передані в суди в разі удосконалення діючого закону. Депутати, вашого рішення сьогодні чекають: Янукович, Захарченко, і вся його комарілія включно із тими, хто підозрюється у розстрілі Майдану. Це Шуляк, Ратушняк, Азаров, Пшонка та багато інших. Вашого рішення чекають радник президента Росії Глазьєв, представник президента Росії в окупованому Криму Бєлавенцев, міністр оборони Росії Шойгу, заступник міністра оборони Росії Булгаков, 12 генералів та два офіцери Росії, а також декількасот кримських зрадників, які чинять репресії проти українців у Криму", - сказав генпрокурор.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада підтримала в першому читанні зміни до Кримінального процесуального кодексу України щодо заочного засудження.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme