Гончаренка хотіли позбавити зору і переламати коліна

Прокуратура Одещини розкрила деталі викрадення нардепа від БПП Олексія Гончаренка

Як повідомляє Depo.ua, на брифінгу було сказано, що правоохоронцям вдалося попередити завдання Гончаренку важких тілесних ушкоджень.

"Вдалося запобігти завданню важких тілесних ушкоджень, позбавленню зору", - сказав прокурор Одещини Олег Жученко.

Він уточнив, що Гончаренку могли перебити колінні чашечки, а також облити обличчя кислотою. "Батько Кушнарьова є депутатом Лиманської районної ради Одеської області. І сам він є не просто замовником викрадення народного депутата, а фактично він з двома своїми спільниками виїхав на місце і повинен був наносити народному депутату тілесних ушкоджень, а саме, застосовувати кислоту, знівечити, позбавити зору, а також переламати колінні чашечки. Тому все є об'єктивним. У людини є мотив. Він є як замовником викрадення, так і особисто виконавцем цього злочину, завдяки злагодженій та завчасній роботі СБУ і слідчі прокуратури не довели до скоєння цього злочину", - повідомив прокурор.

Зараз нардеп перебуває у безпеці.

Нагадаємо, що сьогодні спочатку ЗМІ, а потім і силові органи повідомили про викрадення Олексія Гончаренка в Одесі. У ГПУ запевняють, що вживають всіх заходів для розшуку парламентаря.

Прокуратура Одеської області вже викрила виконавця і замовника замаху на нардепа. Серед нападників йдеться про батька чоловіка на прізвище Кушнарьов - який загинув під час трагічних подій в Одесі 2 травня 2014 року.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme