Джолі вирішила піарити себе самостійно без фахівця, - ЗМІ

41-річна голлівудська зірка Анджеліна Джолі самостійно взаємодіє із пресою без допомоги прес-секретаря 

Західні ЗМІ стверджують, що зірка з початку шлюборозлучного процесу з Бредом Піттом самостійно запустила продуманий наступ на чоловіка в пресі з метою отримання опіки над дітьми, передає Depo.ua з посиланням на The Cut.

Щоравда, минулого тижня видання Page Six повідомило, що голлівудська зірка втратила контроль над ситуацією, відчула, що багато видань повернулися в бік Пітта, і стала шукати помічника серед найбільш успішних прес-агентів. Однак Анджеліна протягом декількох днів дала зрозуміти всьому світу, що ці чутки не відповідають дійсності.

Без допомоги фахівця зі зв'язків з громадськістю Джолі для свого першого після початку розлучення публічного виступу обрала Камбоджу, куди вирушила з дітьми представляти новий фільм "Спочатку вони вбили мого батька: Спогади дочки Камбоджі" (First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers) . Діти актриси супроводжували її, брали участь в офіційних зустрічах і виголошували промови.

Після показу картини Джолі дала перше інтерв'ю, в якому відповіла кореспонденту BBC на питання про відносини з Бредом Піттом. Актриса виступила в ролі миротворця і постаралася покласти край будь-яким нападкам в ЗМІ, заявивши, що вони з актором завжди будуть сім'єю. Словом, Анджеліна вибирає тактику не гірше досвідченого прес-агента.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі нагодувала дітей павуками і цвіркунами.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme