UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Чубаров заявив про "принципове рішення" щодо кримського батальйону

Принципове рішення щодо створення в Україні батальйону імені Номана Челебіджихана ухвалено

Про це заявив народний депутат, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, повідомляє Depo.ua з посиланням на Крим.Реалії.

"Ми провели всі необхідні переговори з Міністерством оборони України. Обрано певний напрям, тепер я хотів би, щоб на всі питання відповідало Міністерство оборони. Принципове рішення головнокомандувача є, міністр оборони про це знає. Не хотів би, щоб затягувалося це питання", – сказав Чубаров.

Довідка: Дискусія про створення кримськотатарського батальйону в складі структури правоохоронних органів України триває з минулого року. У Меджлісі кримських татар повідомляли, що всі матеріали щодо цього питання передані Петру Порошенку і главі МВС Арсену Авакову.

Ленур Іслямов вимагає присвоїти створюваному "кримськотатарському батальйону" імені Номана Челебіджихана номер військової частини.

У Національній Гвардії України, яке входить у систему Міністерства внутрішніх справ України, відзначають, що заяви про створення в їх структурі "кримськотатарського батальйону", залишаються поки на рівні заяв, які не закріплені законодавчо.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme