Це вже втретє, тому я спокійно відреагував на спробу замаху, - Гончаренко

"Викрадений" нардеп розповів про те, як попередні спроби його викрадення привчили спокійно ставитися до таких ситуацій

Про це Олексій Гончаренко розповів в ефірі "112 Україна", передає Depo.ua.

"В жодної людини такі плани щодо неї не викликали б захоплення", - відповів Гончаренко на питання про свої відчуття під час операції.

"В моєму випадку це вже втретє. Перша група, яка планувала моє викрадення, була затримана в червні 2014 року. Друга – в квітні 2015 року, це ті, хто планував створення так званої "Одеської народної республіки". Обидва ті рази було дуже схоже. То були спецоперації СБУ, мені говорили, що робити, куди їхати, де виходити. Це тривало кілька тижнів", - пригадав нардеп попередні спроби замаху на його здоров'я та життя.

"Я тоді все це пережив, тому зараз для мене досить звична ситуація. Це не дуже приємна звичка, але яка вже є", - пояснив свій стан Гончаренко.

Нагадаємо, сьогодні ЗМІ, а потім і силові органи повідомили про викрадення Олексія Гончаренка в Одесі. З'ясувалося, що співробітники СБУ та прокуратури провели спецоперацію, коли разом з потенційною жертвою дочекалися трьох нападників в одному з приміщення, де й взяли їх з речовими доказами - кислотою та молотком.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme