23 лютого поліція Одеси готова жорстко присікати провокації фанатів "русского міра"

Радник голови управління Нацполіції в Одеській області запевнив, що правоохоронці проінструктовані присікати будь-які спроби провокацій

23 лютого поліція Одеси готова жорстко п…

Як передає Depo.Одеса, на своїй сторінці у Facebook радник голови ГУ НП в Одеській області Руслан Форостяк повідомив про те, що сьогодні, 23 лютого, який раніше відзначали як День радянської армії, співробітники правоохоронних органів Одеси будуть жорстко попереджати спроби провокацій з використанням проросійської та комуністичної символіки.

"Одесити, завтра, 23 лютого, всі "червоні" дати календаря колишнього СРСР - це особливі дні для тих сил, які живуть і харчуються за рахунок протистояння полярно налаштованих груп населення в наш час. Проте ті, хто ностальгую за часами СРСР у вільному і демократичному суспільстві мають право святкувати і шанувати свої "червоні дати" без обмежень, але звертаюся саме до них, не використовуйте заборонену законом України комуністичну символіку, не дратуйте людей, ваших же земляків і сусідів усілякими сумнівними стрічками і фетишами, все ще занадто глибокі рани, та й прямо зараз ллється кров, сльози і горе, щоб байдуже на це реагувати", - попередив фанатів "русского міра" Форостяк.

Також радник голови управління Нацполіції в Одеській області запевнив, що правоохоронці проінструктовані присікати будь-які спроби провокацій.

"Правоохоронні органи проінструктовані жорстко діяти щодо осіб, які провокують своєю поведінкою, вигуками, символікою патріотичне, але мирне і спокійне населення Одеси, щодо цих осіб будуть складені адміністративні протоколи за відповідними порушеннями, і їх особистості будуть встановлені. Теж саме стосується і радикально налаштованих патріотичних груп, якщо вам здається, що ви знайдете авторитет і повагу "побратимів", ганяючи бабусь, тому що в поліції "зрада" і місто зливають, то це вже смішно, якщо чесно, але я впевнений що такого не буде , всі вже давно подорослішали, та й органи налаштовані рішуче, дайте їм показати свою компетентність", - додав чиновник.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme