UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Втретє депортований із США мексиканець покінчив життя самогубством прямо на кордоні

Мексиканець, який був в третій раз депортований з США, наклав на себе руки біля прикордонного пункту Чапарраль

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на BBC.

45-річного Гваделупе Оліваса Валенсію, що вчинив спробу самогубства через півгодини після повернення в Мексику, знайшли без свідомості поряд з поліетиленовою сумкою з його речами. Його доставили в лікарню, де він незабаром помер.

За словами очевидців, перед тим як зробити спробу самогубства, Валенсія кричав, що він не хоче повертатися в Мексику, і явно перебував у стресовому стані. За даними мексиканської влади, США депортували з країни Валенсію вже втретє.

Гваделупе Олівас Валенсія був родом з мексиканського штату Сіналоа, який відомий активністю впливових наркокартелів. Багато мексиканці, що їдуть в США, говорять, що головною причиною їх від'їзду є високий рівень злочинності і насильства у них на батьківщині. Значна частина злочинів у ряді штатів Мексики так чи інакше пов'язана з діяльністю наркомафії.

Нагадаємо, що напередодні президент США Дональд Трамп підписав указ про будівництво стіни на кордоні з Мексикою, щоб запобігти потоку нелегальної імміграції. Трамп наполягає, що Мексика заплатить за це будівництво. Президент Мексики Енріке Пенья Ньєто кілька разів повторював, що Мексика не збирається платити за стіну. Тоді Трамп написав в Twitter, що в такому випадку краще скасувати готується візит Пенья Ньєто в Вашингтон. А президент Мексики скасував візит.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme