UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Одесі курсант переміг суперника на сьомій секунді бою

В спортивному комплексі Військової академії міста Одеси за участю збірних команд курсантів факультетів відбулися змагання з рукопашного бою

В Одесі курсант переміг суперника на сьо…

Як передає Depo.Одеса, курсанти змагалися у восьми вагових категоріях за олімпійською системою, з вибуванням після першої поразки.

За підсумками змагань перше місце посіла збірна команда курсантів факультету підготовки спеціалістів військової розвідки та спеціального призначення, друге – факультету підготовки спеціалістів високомобільних десантних військ, третє – факультету підготовки спеціалістів ракетно-артилерійського озброєння.

Команда-переможець нагороджена кубком, а курсанти зі складу команд-призерів, які перемогли в особистій першості– медалями, грамотами та цінними подарунками.

Під час проведення змагань, був встановлений новий рекорд академії з швидкоплинності поєдинку. Другокурсник факультету ПС ВДВ Валерій Лавриненко перемігсуперника нокдауном на сьомій секунді бою.

Варто зазначити, що за підсумками змагань чимало курсантів-призерів вперше виконали норматив - кандидат в майстри спорту з рукопашного бою. А у минулому році, випускники академії брати Ігор та Олександр Рибаки стали майстрами спорту з бойового самбо та спортивного двоборства.

За словами начальника кафедри фізичної підготовки та спорту Військової академії (м. Одеса) полковника Ігоря Овчарука за результатами проведеного змагання буде сформовано два склади команди академії, які братимуть участь в першості з рукопашного бою Збройних Сил України та в чемпіонаті Європи.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme