UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У СБУ попередили, що Запоріжжя лишається "на прицілі" в терористів

У Запорізькій області зберігається "жовтий", тобто, високий, рівень терористичної загрози

У СБУ попередили, що Запоріжжя лишається…

Відповідне попередження розповсюдила прес-служба УСБУ в Запорізькій області, передає портал Depo.Запоріжжя.

У спецслужбі запевняють, що ситуація з терористичною загрозою в регіоні знаходиться під постійним контролем Служби безпеки України, яка, у взаємодії з іншими правоохоронними органами, системно реалізує комплекс превентивних заходів, що відповідають рівню терористичної загрози.

Запоріжців просять зберігати спокій та допомагати СБУ та іншим силовим структурам з ціллю недопущення дестабілізації ситуації в регіоні. Зокрема, у разі виявлення зброї, вибухових пристроїв або підозрілих предметів, наявності інформації про факти прибуття та перебування в регіоні осіб, які викликають підозру, про наміри здійснення сепаратистської й терористичної діяльності, звертатися до Управління Служби безпеки України в Запорізькій області за номерами телефонів: (061) 225-25-38 та (061)764-46-58, які діють цілодобово.

Нагадаємо, жовтий рівень терористичної загрози був запроваджений на Запоріжжі з серпня 2016 року. Реагування на такий рівень загрози включає низку заходів, серед яких, зокрема, постійний контроль за розвитком подій, пов'язаних із загрозою вчинення терористичного акту; прогнозування ймовірних наслідків вчинення терористичного акту; посилення охорону і перепускний режим на об'єктах можливих терористичних посягань; посилення охорони громадського порядку та державного кордону; інформують населення про порядок поводження у разі загрози вчинення та вчинення терористичного акту тощо.

З повним переліком заходів можна ознайомитися за посиланням.

Крім Запорізької області "жовтий" рівень терористичної загрози був встановлений також для Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Херсонської та Чернігівської областей, найвищій "червоний" рівень встановлений у Донецькій та Луганській областях та АР Крим.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme