UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві пропонують змінити схему руху маршруту №41

Наразі на маршрут до Широкої Балки вже оголосили конкурс, тому постає питання щодо його скасування

У Миколаєві пропонують змінити схему рух…

В схему руху маршрутки № 41 ("Широка Балка - мкрн "Намив") пропонують внести зміни через скарги миколаївців. Попередні варіанти обговорили сьогодні, 22 лютого, на "транспортній" комісії міськради, повідомляє Depo.Миколаїв.

Скарги надійшли від мешканців Широкої Балки. За їхніми словами, маршрути №41 та 20 дублюють один одного. "Ми зібрали 1895 підписів. Спочатку про маршрут №41 взагалі не йшлося, ми хотіли ще в травні 2016 роки продовжити маршрут №20. У цій ситуації маршрути 20 і 41 дублюють один одного. Єдине, 41 маршрут на 2 км довше 20", - зазначив представник жителів Широкої Балки.

Зараз маршрутка №41 рухається по вул. Лазурній, Озерній, Курортній, Крилова, Генерала Карпенка, пр. Центральному, пр. Богоявленському, вул. Прибузькій і до вул. Оранжерейної, 102. Пропонують перенаправити маршрутки, зокрема з пр. Центрального на вул. Пограничну.

За словами заступника начальника управління транспортного комплексу, зв'язку та телекомунікацій міськради Павла Котельникова, у разі зміни маршруту більш ніж на 20%, доведеться створювати новий маршрут. На сьогодні вже оголосили конкурс з визначення перевізників пасажирів на маршруті №41 за старою схемою руху. Скасувати його не можуть.

Проте депутати все ж таки пропонували скасувати конкурс та оголосити заново після внесення змін. Члени комісії також зазначили, що в період до проведення конкурсу - на три місяці - можна буде в тестовому режимі відпрацювати нову схему руху і подивитися, наскільки вона зручна як для миколаївців, так і для перевізника.

Проте поки і можливі зміни в маршруті, і оголошення нового конкурсу ще обговорюватимуть, схеми розроблятимуть. Остаточної думки ще немає.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme