UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві перевізник не має наміру звільняти водія маршрутки, який вдарив жінку

Директор підприємства "Пік" запропонував просто відсторонити від роботи водія до закінчення слідчих дій поліції

У Миколаєві перевізник не має наміру зві…

У Миколаївській мерії розібрали конфліктну ситуацію з маршрутником, який вигнав із салону школяра а потім побив його матір. Відео зустрічі розмістив у "Фейсбуці" віце-мер Антон Турупалов, повідомляє Depo.Миколаїв.

Турупалов зустрівся з директором підприємства ПП "Пік" Віктором Мироненком і Оксаною Крецу, постраждалою в інциденті, щоб вислухати позицію обох сторін.

Спочатку обурена жінка розповіла всі подробиці конфлікту. Вона хотіла з'ясувати у водія маршрутки, чому той вигнав її 10-річного сина за що отримала удар в обличчя. Після чого вибачень від водія вона так і не отримала.

Після чого Мироненко зазначив, що водій міг не довезти дитину до кінцевої зупинки через погодні умови: "Погана погода, слизько. Однією із причин з якої водій не провіз дитину – це погодні умови", - почав виправдовуватися перевізник.

Директор підприємства "Пік" також підкреслив, що маршрутника, який побив жінку не збирається звільняти: "Ви заявили до поліції, є кримінальне провадження. Давайте дочекаємося висновків слідства, що по ньому (водію, - ред) вирішить орган. Чи відмовити, чи покарати адміністративно, я не думаю, що там на кримінальне потягне. Буде якесь рішення і я потім буду приймати якесь рішення, наразі його буде відсторонено від роботи. До вирішення питання я його звільняти не буду", - заявив він.

А ось віце-мер Антон Турупалов заперечив такій позиції, назвавши її абсурдною: "Чоловік вдарив жінку. Що, ми повинні чекати висновків кримінального провадження? Це абсурд", - зазначив Турупалов.

Заступник міського голови розпорядився, щоб у кожній маршрутці обов'язково висіла інформація про особу водія, а також призначив на наступний вівторок зустріч з колективом перевізника, на якій обговорять алгоритм дій у подібних ситуаціях.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme