У Кривому Розі затримали серійного "телефонного терориста"

Мешканець Кривого Рогу п'ять разів мінував один і той же будинок

У Кривому Розі затримали серійного "теле…

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Дніпропетровській області, передає Depo.Дніпро.

У такий спосіб мешканець багатоповерхівки по вул. Ватутіна у Покровському районі Кривого Рогу вирішив помститися управительці будинку, з якою у нього виникали конфлікти через несплату внесків.

Щоразу телефонний дзвінок про мінування багатоповерхівки надходив до чергової частини поліції, зазвичай, близько опівночі. Поліцейські кожного разу евакуйовували понад 150 мешканців та обстежувати будинок.

Після останнього повідомлення про мінування будинку, яке сталося 21 лютого, поліцейським вдалося затримати "мінера". Ним виявився 29-річний чоловік, який з 2011 року проживав у цьому будинку у цивільному шлюбі з жінкою та її дитиною, раніше судимий.

Кожного разу чоловік дзвонив з таксофону, розташованого за 100 метрів від будинку. Після кожного дзвінка, чоловік разом з іншими мешканцями евакуйовувався та здалеку спостерігав за роботою поліції.

Наразі чоловіка затримано, йому загрожує покарання за ч. 1 ст. 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян), що передбачає від 2-х до 6 років позбавлення волі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme