У Києві бандити закрили чоловіка у підвалі, вимагаючи гроші

Порушників закону вже затримали поліцейські і тепер їм загрожує до семи років за гратами

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу поліції Києва.

Зокрема, до поліції зателефонував охоронець гаражного кооперативу і повідомив: в одному із боксів за зачиненими дверима знаходиться чоловік, якого нібито насильно там утримують. Співробітник додав, що про подію дізнався вранці, коли обходив територію та почув гучний стукіт.

На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка після спілкування із охоронцем прийняла рішення для визволення чоловіка з боксу залучити рятівників. Після того, як двері приміщення відчинили та надали потерпілому медичну допомогу, правоохоронці почали з'ясувати обставини злочину.

Зі слів потерпілого, у гараж його привезли знайомі, з якими він працював на автомийці. Напередодні між ними виник конфлікт із приводу зникнення на підприємстві прожектора вартістю п'ять тисяч доларів США, у чому звинуватили саме його. Спочатку чоловік усе заперечував, але згодом погодився і навіть написав розписку про відшкодування збитку.

Проте, коли у встановлений час чоловіки приїхали до колеги із вимогою повернути гроші, той знову став відмовлятися. Тоді молодики посадили його у багажник і вивезли до гаражного кооперативу, де залишили у підвалі.

Просидівши там кілька годин, чоловік спробував самостійно звільнитися, але двері були зачинені. Тому він почав гучно стукати й кликати на допомогу, що почув охоронець і викликав поліцію.

Відпрацьовуючи інформацію, оперативники карного розшуку встановили місцезнаходження зловмисників і затримали їх у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це мешканці інших областей, 1993 та 1984 р.н., які зараз живуть і працюють у Києві.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань і розпочато кримінальне провадження. Їм загрожує до семи років позбавлення волі.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme