У ДТП на Сумщині постраждали четверо людей

У Недригайлівському районі зіткнулися "Таврія" та "ВАЗ-21099"

У ДТП на Сумщині постраждали четверо люд…

В селі Комишанка Недригайлівського району, сталася дорожньо-транспортна аварія. 40-річний місцевий чоловік, перебуваючи за кермом "Таврії", не надав перевагу у русі іншому легковику та допустив зіткнення з "ВАЗ-21099", пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції Сумської області.

В результаті аварії у водія "Таврії" викликані лікарі діагностували забій правого коліна. Після надання медичної допомоги його відпустили без подальшої госпіталізації.

Куди менше пощастило водію та пасажирам іншої автівки – 35-річний сумчанин, що перебував за кермом "ВАЗу", отримав закриту травму грудної клітини та закритий перелом ребер зліва, у 41-річного пасажира – синці на голові, забій поперекового відділу хребта та забій тазу, у 38-річного пасажира – закрита черепно-мозкова травма і відкритий перелом лівої ноги. Всі троє госпіталізовані до хірургічного відділення місцевої райлікарні.

Наразі працівники поліції встановлюють обставини та причини події, опитують учасників та свідків аварії. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 286 КК України, в рамках якого призначено ряд медичних та технічних експертиз. Слідство триває.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, на автодорозі Суми-Полтава в районі Верхньої Сироватки у ДТП постраждало п'ятеро людей.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme