У Дніпрі втретє прооперували пораненого британського фотографа

Пораненому в Авдіївці фотографу мають зробити низку операцій

У Дніпрі втретє прооперували пораненого…

Про це передає Depo.Дніпро з посиланням на Радіо Свобода.

У Дніпрі, в обласній клінічній офтальмологічній лікарні, втретє прооперували пораненого під Авдіївкою британського фотографа Крістофера Нанна.

Як розповів директор медичної установи Валерій Сердюк, пацієнтові зробили планову операцію – з відновлення прозорості рогівки ока.

За тиждень на британського фотографа очікує четверта операція – з відновлення гідродинаміки ока.

"Він поступово одужує, з оком стає краще. Але запланована ще одна операція – з відновлення гідродинаміки ока. Якщо досі ми в основному боролись з інфекцією, то зараз маємо відновити око, аби правильно в ньому циркулювала рідина, щоб правильно живились тканини. А далі ми займемось тим, щоб відновлювати зорові функції, будемо займатись зоровим нервом і сітківкою", – сказав Валерій Сердюк.

Нагадаємо, що у четвер, 2 лютого, внаслідок обстрілу Авдіївки отримав поранення британський фотожурналіст Крістофер Нанн. Його доставили з Авдіївки до Дніпра. У 5-поверховому будинку пролунав вибух, господиня квартири, де вони перебували, загинула. Кристофер отримав множинні осколкові поранення обличчя, проникаюче поранення лівого ока, поранення повіки правого ока, сліпе непроникаюче поранення грудної клітини. Офтальмологи у Дніпрі наново склали йому око. Після операцій Крістофер розповів подробиці події. Лікування Нанна відбувається за рахунок волонтерів.

Читайте також: Чому пораненого в Авдіївці британського фотографа потягнуло в Україну

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme