Турчинов пропонує зробити "воєнку" перепусткою у політику

Секретар РНБО Олександр Турчинов переконаний, що військово-патріотичне виховання має стати одним з пріорітетів у вихованні молоді 

Про це він заявив під час засідання керівного складу Збройних Сил України за участю президента України Петра Порошенка, передає Depo.ua.

"Оборона України потребує створення надійного і високонавченого резерву, готового приступити до бойових завдань по відсічі агресора. Слід побудувати систету територіальної оборони, при якій всі військовозобов'язані проходитимуть курси військової підготовки на спеціальних навчальних полігонах, братимуть участь у зборах та бойових злагодженнях. Військово-патріотичне виховання, військова підготовка і вивчення основ цивільної оборони має стати одним з пріоритетів у навчанні як загально-освітній, так і у вищій школі. Важко переоцінити важливість залучення до виховання нашої молоді ветеранів АТО, які пройшли сучасну війну", - сказав Турчинов.

Він перконаний, що проходження військової служби "має відкривати для молоді соціальні сходи, стати обов'язковою умовою для політичної чи державної кар'єри, бути суспільно престижною і матеріально привабливою".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme