Скандальний одеський суддя Глуханчук вибачився перед патрульними

Голова Одеського окружного адміністративного суду Олег Глуханчук особисто вибачився перед патрульними поліцейськими за свою поведінку в резонансному інциденті, що відбувся в Одесі 11 лютого

Як передає Depo.Одеса, у відділі комунікації поліції в Одеській області повідомили, що патрульні поліцейські прийняли вибачення від голови Одеського окружного адміністративного суду Олега Глуханчука , підкресливши відсутність претензій до судді і те, що вони діяли винятково в рамках закону.

Так, в ході спілкування з членами екіпажу патрульної поліції у присутності голови Управління національної поліції в Одеській області Дмитра Головіна, суддя підкреслив, що дуже шкодує про те, що сталося, і приносить свої вибачення співробітникам патрульної поліції.

У свою чергу, керівник ГУНП в Одеській області генерал поліції 3 рангу Дмитро Головін поцікавився у поліцейських, чи не чиниться на них тиск з боку пана Глуханчука і, отримавши заперечну відповідь, запевнив, що дана ситуація - під його особистим контролем.

"Перед Законом усі рівні. Наша позиція така: поліцейські будуть вживати всі передбачені законодавством заходи щодо правопорушників незалежно від того, які посади вони займають", - заявив Головін.

Керівник обласної поліції підкреслив, що він особисто є гарантом того, що на співробітників поліції, які неухильно виконують вимоги закону, не буде чинитися ніякого тиску на жодному рівні.

Нагадаємо, що увечері 11 лютого поліцейські зупинили автомобіль "Toyota Tundra", за кермом якого перебував суддя Олег Глуханчук. Поліцейські помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння, однак Глуханчук відмовився пройти тест на місці.

Крім того, автомобіль, яким керував суддя, належить члену виконкому Одеської міськради нинішнього скликання, комерційному директору ТОВ "Портінвест Лоджистік" Миколі Шурді.

Шурда знаходився на пасажирському сидінні, у нього також були помічені ознаки алкогольного сп'яніння.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme