UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Савченко вважає Херсонську область більш проукраїнською, ніж Миколаївську

Голова Миколаївської ОДА розповів "своїм", що він думає про область, якою керує 

Савченко вважає Херсонську область більш…

Голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко вважає сусідню Херсонську область більш проукраїнською. Про це повідомляє Depo.Миколаїв з посиланням на "Inshe.TV".

Так, вчора після прийняття рішення ВР щодо позбавлення Савченка депутатських повноважень в закритій нардепівській групі він видав текст, де дякує колегам та розповідає про свою роботу.

Так, голова облдержадміністрації про миколаївщину написав, що керує однією з важливих та проблемних областей держави: "Вона має 65% латентного сепаратизму, а більшість населення розмовляє російською мовою. Миколаївська область завжди голосувала за Партію регіонів, а потім – Опозиційний блок. Навіть Херсон більш проукраїнський!", - зазначив він.

А далі Олексій Савченко роздумує, чому так сталося: "Чому так сталося? Тому що, або це була велика увага до регіону тодішньої (ПР), або зруйнований та знищений разом з іншими сільськогосподарськими підприємствами Чорноморський суднобудівний завод, який, до речі, досі належить Новінському. Або від того, що сьогодні не працює суднобудівний завод "Океан", який теж опосередковано взяв собі пан Новінський. Або банкрутство суднобудівного заводу ім. 61 комунара. А може те, що протягом 12 років все доводилося до банкрутства, щоб продати і сьогодні ми маємо стійкій, вибудуваний клан панів та царів", - написав керівник ОДА.

Нагадаємо, що Верховна Рада достроково припинила повноваження народного депутата України від БПП Олексія Савченка, який з осені очолює Миколаївську облдержадміністрацію.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme