UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Рятувальники деблокували водія з вантажівки, що потрапила у кювет

Вчорашній день став "плідним" на різні ДТП

Рятувальники деблокували водія з вантажі…

21 лютого о 08:38 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автошляху Суми-Київ у Роменському районі. За попередніми даними, водій вантажного автомобіля MAN, рухаючись у напрямку Сум, не впорався з керуванням і вилетів у кювет, інформує Depo.Суми з посиланням на управління ДСНС на Сумщині.

На місце події терміново прибуло відділення чергового караулу 14-ї державної пожежно-рятувальної частини. Як з'ясувалось, допомоги потребував водій 1980 р. н., який не міг самотужки вибратися з вантажівки.

Рятувальники за допомогою спецобладнання вивільнили з автомобіля постраждалого та передали працівникам екстреної медичної допомоги, які доправили його до лікарні.

Співробітниками Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ромни) за допомогою автокрана проведені спеціальні роботи з вивільнення вантажівки з кювету.

Усього до рятувальної операції залучалося 12 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme