UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Прокуратура Миколаєва вимагає посадити під варту грузинів, що викрали авто

У прокуратурі вважають захід у вигляді особистого зобов'язання мяким покаранням 

Прокуратура Миколаєва вимагає посадити п…

Прокуратура просить суд обрати суворіший запобіжний захід двом іноземцям, які вчинили розбій у Коблеве. Про це Depo.Миколаїв повідомили у прокуратурі.

Березанський районний суд обрав для двох громадян Грузії, підозрюваних у розбійному нападі на 66-річного мешканця Одеської області та незаконному заволодінні його транспортним засобом, запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Установлено, що 21 січня цього року у селі Коблеве двоє іноземців 52-х та 48-років, застосувавши насильство, напали на чоловіка, заволоділи його автомобілем "Toyota-Corolla", іншим майном та грошовими коштами.

17 лютого правоохоронці затримали їх в Одесі та з урахуванням зібраних доказів повідомили їм про підозру за ч.3 ст. 289 та ч.4 ст.187 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом, розбій). Також перевіряється їх причетність до скоєння ряду інших злочинів.

Прокуратура вважає, що вказані рішення слідчого судді є необґрунтованими та такими, що підлягають скасуванню, та наполягатиме на застосуванні щодо підозрюваних виключного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що в Одесі затримали "торговців цитрусовими", що викрали авто на Миколаївщині.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme