UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Прокуратура Краматорська розслідує, з чиєї вини асфальт зійшов зі снігом

Краматорська міська прокуратура шукає зловживання під час капітального ремонту доріг, які почали руйнуватися відразу після зими

Про це повідомив виконуючий обов'язки керівника Краматорської міської прокуратури Аркадій Мєшков, повідомляє Depo.Донбас.

За його словами, за фактом публікації у ЗМІ, прокуратура почала перевірку викладених фактів, щодо незадовільного стану доріг, капітальній ремонт яких проводилися восени минулого року.

"Відомості про це внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Сформовано групу прокурорів, під процесуальним керівництвом яких буде проходити це розслідування. Я вважаю, що після його закінчення ми обов'язково проінформуємо громаду", - наголосив Мєшков.

Нагадаємо, депутат краматорської міської ради Володимир Ржавський обурився на своїй сторінці у соцмережі тим, що дороги, які три місяці тому були капітальне відремонтовані, навесні почали руйнуватися. Пізніше міський голова Андрій Панков заявив, що місто до цих ремонтів не має жодного відношення – замовником виступало обласне управління капітального будівництва.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme