Підприємства Одещини будуть співпрацювати з "Укроборонпромом"

На сьогодні вже 10 заводів приєдналися до співпраці з підприємством

Підприємства Одещини будуть співпрацюват…

Як повідомили Depo.Одеса у прес-службі Одеської ОДА, губернатор Одещини Максим Степанов і голова "Укроборонпрому" днями підписали Меморандум, завдяки якому корпорація і надалі буде розміщати замовлення на підприємствах Одеської області. Обсяги співпраці повинні збільшитися.

"Підприємства Одеської області повинні розуміти, яку продукцію потребує "Укроборонпром", що вони можуть виготовляти, яку продукцію вони зможуть освоїти в майбутньому, що вплине на збут цієї продукції на зрозумілих і вигідних умовах", — зазначив Максим Степанов.

На сьогодні вже 10 заводів приєдналися до співпраці з "Укроборонпромом". Це принесло підприємствам більш ніж 80 млн. грн. У 2017 році ці показники збільшаться до 140 млн. грн, а кількість виробництв, в яких замовляються комплектуючі, може збільшитися до 32.

""Укроборонпром" зацікавлений в роботі практично з кожним підприємством Одеської області, які працюють в сфері машинобудування, виробництва матеріалів, компонентів; потрібні дроти, кабелі, фарба, лаки, канати і матеріалів. Ми сподіваємося на тісну співпрацю з Одеською областю", — відзначив Роман Романов.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme