UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На залізниці розповіли подробиці зіткнення електрички та пасажирського автобуса

Водій сподівався, що він встигне "проскочити" перед потягом, або просто не побачив його

На залізниці розповіли подробиці зіткнен…

Попередньо, саме загиблий водій пасажирського автобуса став винуватцем зіткнення з електропоїздом "Хмельницький - Вінниця". Про це розповів в.о. начальника Жмеринської дирекції залізничних перевезень Василь Огінський, передає кореспондент Depo.Вінниця.

"Водій автобуса грубо порушив правила дорожнього руху, йому потрібно було впевнитися, чи не наближається руховий склад, в даному випадку поїзд, після того продовити рух по переїзду. Це переїзд на якому не затверджено рух пасажирських автобусів, автобуси виконують лише технічні рейси. Тому потреба встановлювати автоматичний шлагбаум відпадає", - зазначив залізничник.

За його словами, переїзд на ділянці "Калинівка-2 - Варшиця" кілька років тому вже намагались закрити, адже у 2011 році тут вже травмувались люди.

"Тоді було прийнято рішення розібрати даний переїзд. Але за проханням місцевих жителів, а також сприяння депутатів його відновили. Видимість відповідає всім нормам, до 1,5 кілометрів в обидві сторони, шляхи до переїзду очищення та поспанні", - розповідає Василь Огінський.

Нагадаємо, що вчора, близько 17:00 в Калинівці електропотяг зіткнувся з пасажирським автобусом. Водій автобуса загинув на місці аварії.

Читайте також: У хмельницькій електричці, що потрапила в аварію на Вінниччині, перебувало 45 пасажирів, - ДСНС

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme