UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Вінниччині трьох учасників групового зґвалтування відпустили на волю

Мешканці селища Літин обіцяють влаштувати "нову Врадіївку", якщо чоловіків, які познущались над дівчиною-інвалідом дитинства, не покарають

На Вінниччині трьох учасників групового…

Тільки однин з чотирьох ґвалтівників 16-річної вінничанки нині перебуває у слідчому ізоляторі. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на "33-й канал".

За словами керівника главку поліції Вінницької області Юрія Педоса, слідчим відділенням поліції відкрите кримінальне провадження за фактом групового зґвалтування неповнолітньої. Однак троє з чотирьох фігурантів справи досі на волі.

"Протягом кількох годин поліція встановила усіх трьох осіб, які перебували на місці злочину. Один із них пробуде під вартою 60 діб. Міру запобіжного заходу іншому оберуть після результатів експертизи. Правова оцінка діям третього буде надана в ході слідства. Один з затриманих – раніше судимий за хуліганство", - повідомив Педос.

Батьки потерпілої заявляють, що ґвалтівники їхньої доньки намагатимуться уникнути відповідальності, адже мають родичів у суді та поліції. Кажуть, що до них вже звертались з пропозицією забрати заяву, пропонували гроші.

"Доньку допитували правоохоронці. Спочатку вони її залякали, що посадять, якщо вона надасть недостовірну інформацію. Слідчий повідомив, що ґвалтівників вже затримано, проте вони мають зовсім іншу версію. Начебто Наталя сама захотіла статевих стосунків з Андрієм, і вони цим займались серед білого дня поблизу туалету на вокзалі. Хлопці начебто все бачили. На експертизу її відвезли лише через день, це свідчить про те, що сліди можуть замітати. Адже нам відомо, що вони ", - сказала мати потерпілої.

Дівчина розповіла, що чоловіки зґвалтували її, а потім вдарили по обличчю, від чого вона втратила свідомість. Злочинці продовжили знущалась над непритомною жертвою, а потім викинули її роздягнену на вулицю, забрали цінні речі та втекли.

"Вони примусово заливали в мене спиртне та змушували ковтати. У горлі пекло. Тоді ударили, і я відключилась. Приходила до тями кілька разів, коли відчувала нестерпний біль", - каже дівчина.

За її словами, її силоміць затягнув в гараж 32-річний знайомий Андрій Йолдич, якого вона зустріла на автостанції повертаючись додому з навчання.

"На автовокзалі близько 16:30 побачила Андрія. Він підійшов до мене й запропонував від'їхати, щоб з хлопцями познайомитись. Я відмовила, бо спішила. Високий та кремезний хлопець схопив мене та потягнув за пуховик у бік туалету. Аж фарба на каблуках стерлась. Я не зрозуміла, що коїться, і не встигла закричати. Андрій привів мене до гаража, що поряд з автостанцією. У гаражі було двоє незнайомих хлопців, вони пиячили, там лежали наркотики", - розповіла 16-річна жертва чотирьох дорослих чоловіків.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 17 лютого, в райцентрі Літин сталось групове зґвалтування неповнолітньої дівчини.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme