UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Росії наркоман підпалив психлікарню заради знищення своїх аналізів

Пожежа в психіатричній лікарні міста Волзького влаштував молодий автомобіліст, спійманий за рублем в стані наркотичного сп'яніння. Чоловік вирішив знищити результати медичного огляду та підпалив клініку, де зберігалися документи

Йдеться про спалах, який стався 16 лютого в приміщенні філії Волгоградської обласної клінічної психіатричної лікарні №2 в Волзькому. В об'єктиви камер спостереження потрапила людина в масці з прорізами для очей. Завдяки цим записам правоохоронці змогли вийти на палія, передає Depo.ua З посиланням на сайт регіонального управління МВС.

Зловмисник пригрозив медперсоналу травматичним пістолетом, розлив в двох кабінетах принесену з собою в каністрі займисту рідину, підпалив її і зник. З клініки довелося евакуювати 5 осіб. Ніхто не постраждав, але полум'я знищило знаходилося в палаючих приміщеннях майно.

Переглянувши відеоматеріали, поліція відправилася на пошуки палія і затримала 24-річного співробітника служби безпеки одного з волгоградських підприємств. З'ясувалося, що його в ніч перед пожежею зупинили інспектори і відправили здавати аналізи, так як виникла підозра, що молода людина знаходиться під дією заборонених речовин. Дослідження показало, що водій був за кермом у стані наркотичного сп'яніння.

Вже вранці порушник приїхав в лікарню, де були результати медобстеження, і скоїв підпал. Порушено кримінальну справу за статтею "Умисне знищення або пошкодження майна". Під час обшуку у підозрюваного виявлено 3 незареєстрованих травматичні пістолети і обріз мисливської рушниці. Проводиться процесуальна перевірка.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme