На Дніпропетровщині перевертні у погонах місяць тримали в заручниках вагітну жінку

Справу трьох поліцейських, які тримали в заручниках чоловіка та вагітну жінку, щоб заволодіти квартирою, передали до суду

На Дніпропетровщині перевертні у погонах…

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Дніпропетровської області, передає Depo.Дніпро.

Прокуратура Дніпропетровської області направила до суду справу щодо трьох поліцейських та двох громадян, які заради наживи утримували чоловіка разом з вагітною цивільною дружиною без належного харчування та медичної допомоги.

Правоохоронців намагалися заволодіння двокімнатною квартирою раніше судимого 37-річного мешканця Кривого Рогу. Щоб змусити власника квартири передати право власності , поліцейські всадили його та його вагітну жінку в автівку та погрожували кримінальною справою за злочин, який він не скоював. Таким чином їм вдалося отримати згоду на передачу власності на квартиру.

Під час переоформлення документів на квартиру, яке тривало майже місяць, поліцейські спочатку утримували жертв у відділенні поліції, а в подальшому в приватних квартирах, до яких мали доступ. Заручників утримували без належного харчування, побутових умов та медичної допомоги вагітній жінці.

Учасників злочину судитимуть за декількома статтями КК України (перевищення влади, вимагання передачі права на майно,незаконне позбавлення волі, незаконне документами).

Триває судовий розгляд кримінального провадження.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme