Мілевський: "Навіщо затролив Гладкого? Смішно дивитися, які футболісти зараз грають в "Динамо"

Нападник "Тосно" Артем Мілевський розповів про збори, Кріштіану Роналду і згадав про Олександра Гладкого

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на footballhub_ua.

- На кого ти схожий? Є версія, що на Марадону. Він випав з футболу на два роки, а потім повернувся і знову почав грати.

- Я нікуди не зникав. Просто не проходив збори. Вдячний Саші Панкову і собі, що все зрослося. Я дуже радий, що не пропускаю жодного тренування. Ми граємо по 90 хвилин кожен і нарощуємо свої "скіли". Скоро у нас гра з "Локомотивом". Хочу передати привіт Михалику. Сьоміну передам привіт на полі.

Місяців сім я проходжу такі ж тренування, як всі і не є найгіршим гравцем, а може і найкращим в якихось моментах.

- Хто був твоїм найсильнішим партнером по команді?

- Алієв. Шевченко? Я дуже люблю цю людину. Це легенда футболу, але мені було зручніше грати з Сашком. Ми з ним практично кожен день на зв'язку. Обговорюємо всі моменти. Я завжди буду тільки за нього. Ми знайомі з 15 років. У будь-який момент він отримає від мене підтримку, якщо йому треба. А всі ці передачі "Нехай говорять" мені нецікаві. Хоча з Москви з цієї передачі дзвонили навіть мені, щоб я приїхав. Чи пропонували гроші? Ні. Я дивлюся цю передачу на зборах, тому що показує тільки "Перший канал". Але це все смішно. Я в таких передачах ніколи в житті брати участь не буду.

- В інтернеті гуляє твоє фото з Кріштіану Роналду, коли ви молоді.

- Ми з ним одного віку, а це був один турнір до 17 або 18 років в Європі, де грали Португалія, Україна і ще шість країн. Проти Роналду повинен був грати Ярмаш, і всі розуміли, що йому буде дуже важко. Але тоді Кріштіану нічого не зробив.

- Можеш повірити в те, що Роналду - гей?

- Ні. Ніколи. Мені здається, що це вигадки журналістів.

- Розкажи про те, як ти затролив Гладкого і його сьомий номер?

- По-перше, ця людина грала в "Шахтарі". Переходити звідти в київське "Динамо", брати 7-й номер Шевченка і щось ще розповідати... Як мінімум він повинен був забити за півроку хоча б один м'яч. Саші бажаю удачі. Сумно мені дивитися на те, що відбувається в "Динамо"? Навпаки смішно. Дивлюся на те, які футболісти грають там зараз, і які футболісти були в мій час, і це дуже смішно.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme