UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївський пожежник врятував бабусю з охопленого полум'ям балкону (ФОТО, ВІДЕО)

Літню жінку, яка ледь не випала з балкону вдалося вчасно затягнути назад

Миколаївський пожежник врятував бабусю з…

У Миколаєві під час ліквідації пожежі вогнеборці врятували літню жінку. Про це Depo.Миколаїв повідомили у ДСНС у Миколаївській області.

Сьогодні, 22 лютого, за екстреним номером "101", від очевидців, надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на п'ятому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку, розташованому на проспекті Центральному м. Миколаєва.

За вказаною адресою прибули рятувальники, які встановили, що на балконі п'ятого поверху знаходиться 80-річна жінка, яка кличе на допомогу, а в помешканні вирує полум'я.

Поряд із будинком розташований паркан, що заважало рятувальникам встановити автодрабину до балкону, було прийняте рішення про комбінований підйом за допомогою трьохколінної та штурмової драбин.

Пожежник Віталій Андрєєв, піднявшись по трьохколінній драбині на балкон четвертого поверху будівлі, встановив штурмову драбину. Жінка, знаходячись у шоковому стані, вхопилась за неї, але не втрималася, та почала падати вниз. Рятувальник встиг вчасно зорієнтуватися, вхопив її за пояс халату та затягнув на балкон четвертого поверху, тим самим врятував жінці життя.

Після того, як лікарі оглянули постраждалу та надали їй першу медичну допомогу, рятувальники спільно з медичними представниками, винесли жінку та передали бригаді швидкої медичної допомоги. Постраждалу доставлено до опікового відділення Миколаївської міської лікарні №3. Пожежу вдалося загасити, причина наразі встановлюється.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme