UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Лідери збірної України побили двох росіян на турнірі в Болгарії

У ці дні у столиці Болгарії розпочався один з найбільш престижних міжнародних турнірів класу "А" - "Странджа"-2017, участь у якому беруть і представники збірної України

Про це повідомляє Depo.Сектор.

Загалом участь у змаганнях візьмуть 189 боксерів з 34 країн світу, які представлені на цьогорічному турнірі основними складами.

Жереб для української команди видався доволі непростим, і вже у дебютних поєдинках їм доведеться зустрітися з представниками таких потужних боксерських держав, як Росія, США, Вірменія та Китай.

Свої виступи на змагань збірна України розпочала 21 лютого шістьма поєдинками. Українці у цих двобоях здобули шість впевнених перемог.

Серед найбільш вагомих здобутків у боях стартового змагального дня варто відмітити перемоги українців Денис Пісоцького (вагова категорія 69 кг) та Валерія Харламова (75 кг), які здолали лідерів збірної Росії Сєргея Собілінського й учасника Олімпійських ігор 2016 року Пєтра Хамукова.

Окрім того, у межах першого кола змагань перемоги здобули Микола Буценко (56 кг), Мгер Оганісян (64 кг), Володимир Скрипка (81 кг) і Дмитро Лісовий (91 кг).

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme