Керівництво Тернопільщини домовлялося з послом Естонії про інвестиції

В області з робочим візитом прибув Надзвичайний і Повноважний Посол Естонської республіки в Україні

Керівництво Тернопільщини домовлялося з…

З послом Естонії в Україні Гертом Антсу зустрілися керівники Тернопільської області, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу облради.

В ході спілкування голова облради подякував представнику Естонської республіки за допомогу у реабілітації та лікуванні поранених українських захисників, за сприяння у проведенні економічних реформ.

"Тернопільська обласна рада підтримуватиме співпрацю і у сфері економіки, і культури, освіти. Нам цікавий досвід Естонії у розвитку органів місцевого самоврядування, територіальних громад. Нині в Україні Тернопільщина є лідером у реформах децентралізації влади, адже створено у нас 36 об'єднаних територіальних громад. І цей процес триває. Переконаний, що ваш візит на Тернопільщину сприятиме налагодженню та поглибленню взаємин між нашими державами," - зазначив очільник облради Віктор Овчарук.

Посадовець також додав, що Тернопільська обласна рада зацікавлена у розвитку співпраці між регіонами та територіальними громадами Тернопільщини та Естонії.

До слова, Герт Антсу відвідав Тернопільщину вперше. Надзвичайним та Повноважним Послом Естонської республіки в Україні призначений влітку 2016 року.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme