UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Хмельницькі активісти готують "гарячу" зустріч новому очільнику Держпродспоживслужби

Одіозного Грушка обіцяють не лише не пустити на робоче місце, а й "викинути за межі області"

Хмельницькі активісти готують "гарячу" з…

У Хмельницькому серед активістів назріває обурення через призначення Василя Грушка на посаду очільника Держпродспоживслужби області, передає Depo.Хмельницький.

Як написала у "Фейсбуці" активіста обласного осередку "Автомайдан" Вікторія Середюк, громадськість дізналася про те, що одіозного вінницького чиновника все ж погодили на цю посаду, не зважаючи на активний спротив і численні перестороги від активістів. Тож, за словами Вікторії, новоспеченого голову держпродспоживслужби завтра очікує "гарячий" і не приємний прийом.

"Завтра о 10:00 збираємось біля ветлікарні, що на Чорновола. Не зважаючи на усі наші аргументи і цивілізовані прохання, "подарунок" з Вінницької області у вигляді Грушка все ж затвердили на посаду керівника держпродспоживслужби Хмельницької області. З завтрашнього дня, а точніше з 23.02.2017 року ця особа має приступити до обов'язків і зайняти кабінет, точніше стати до верстату хабаробезладу. Усіх запрошую прийняти участь у викиданні Грушка за територію області. Не дозволимо і не допустимо. Щось останнім часом нас хотять переламати і зробити ручними. Не вийде. І саме цей випадок покаже що ми сильніші," - написала "автомайданівка".

Нагадаємо, активісти неодноразово застерігали обладміністрацію про неприпустимість призначення Василя Грушка на згадану посаду. Вони обіцяли у разі потреби заблокувати роботу ОДА, і губернатор врешті повідомив, що не буде погоджувати Грушка, аби не створювати суспільної напруги.

Втім, видно в ОДА передумали.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme