UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Харківські правоохоронці розшукують викрадачів елітних авто

У Харкові розшукують двох чоловіків, які викрадають елітні автомобілі

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації поліції в Харківській області, правоохоронцями встановлюється місцезнаходження групи осіб, які незаконно заволодівають елітними автомобілями.

За відомостями поліції, до складу цієї групи входять Михайло Носков 1985 року народження, уродженець села Рівне АР Крим та Олег Самедов 1993 року народження, уродженець Харківської області.

Розшукувані підтримують стосунки з раніше засудженими особами, обізнані з методами конспірації, можуть мати у власності пристрої для примусового відмикання замків дверцят автомобілів, алгоритмічні "кодграбери" різного типу автомобільної сигналізації та виносні блоки керування автомобілем, що дає можливість повністю керувати автомобілем.

На території м. Харкова та області мають гаражі, бокси, діяльність яких пов'язана з розбиранням та продажем запчастин на автомобілі іноземного виробництва, а також займаються знищенням, підробкою або заміною номерів вузлів та агрегатів транспортних засобів.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням повідомляти про місцеперебування даних осіб за телефонами: 097-280-11-44 або 102.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme