Головний коп Вінниці кримський татарин Усеінов вивчив українську мову

Вперше у житті начальник патрульної поліції прочитав "Кобзаря" українською

Головний коп Вінниці кримський татарин У…

Про це керівник патрульної поліції міста Вінниці Редван Усеінов повідомив під час прес-конференції, присвяченій річниці початку роботи патрульної поліції у Вінниці, передає кореспондент Depo.Вінниця.

"Я вже вивчив українську мову і можу відповідати українською, а то мені деякі депутати робили зауваження. Я виріс там, де я виріс. Навчався у школі російською, реферати і диплом писав російською, всі доповіді робив російсьою, я так звик жити. Я рік попрацював над собою і вивчив. Дай Бог, щоб вельмишановні люди розмовляли українською мовою так, як це роблю я", - зауважив Редван Усеінов.

Спеціально на заняття по вивченню української мови кримський татарин Усеінов не ходив, просто більше спілкувався з україномовними людьми, читав книжки та слухав українську музику.

"Слухав дуже багато української музики, зокрема Океан Ельзи і Скрябіна , а також декілька кних прочитав на українській мові. Перший раз читав книги українською. Читав Тараса Шевченка, зокрема "Кобзар". Я мусульманин, але хочу прочитати Біблію в українському перекладі, мені дуже цікаво", - наголосив Усеінов.

Читайте також: Головний "коп" Вінниці про п'яних колег за кермом, стукачество та гормони

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme