Фонсека розповів про повагу до суперника

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека поділився очікуваннями від завтрашнього матчу Ліги Європи проти іспанської "Сельти"

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Sport Arena. "Сельта" забивала у всіх виїзних матчах, це дуже сильна і дуже небезпечна команда. Саме тому "Шахтар" завтра повинен бути на кращому рівні. Щоб пройти "Сельту", ми завтра повинні зіграти в свій кращий футбол. Щоб домогтися цього, ми повинні показати атакуючий футбол, повинні бути всі разом і зіграти злагоджено.

Ще до жеребкування я говорив, що будь-яка іспанська команда може домогтися успіху в єврокубках. Подивіться на те, як грали і чого домагалися "Барселона", "Атлетіко", "Реал" і "Севілья". Так що завтра ми не можемо дозволити собі послаблення. Поважаючи суперника, ми дуже віримо у власні сили. Ми завтра зробимо все, щоб пройти далі", - запевнив тренер "гірників".

Матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи між "Шахтарем" та "Сельтою" відбудеться завтра у Харкові. Початок - о 22:05 за київським часом. В першому матчі "Шахтар" переміг суперника на його полі з рахунком 1:0.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme