Фатальне кохання на Сумщині: Жінка на операційному столі, чоловік за ґратами

Мешканець Конотопа ледь не зарізав дружину через ревнощі

Фатальне кохання на Сумщині: Жінка на оп…

До Конотопського відділу поліції надійшло повідомлення від чергової медичної сестри центральної районної лікарні про те, що каретою "швидкої" до приймального відділення з діагнозом "множинні ножові поранення, закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку", госпіталізована 28-річна жінка, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції Сумської області.

На місці події поліцейські встановили, що тілесні ушкодження потерпілій під час раптово виниклої сварки спричинив її співмешканець, раніше судимий 28-річний житель району.

Працівники поліції розпочали розшук чоловіка, проте він сам через дві доби після сварки прийшов до відділу поліції, аби зізнатися у скоєному.

Як з'ясувалося, причиною конфлікту стали ревнощі. Під час сварки чоловік вдарив жінку по голові, а потім ножем завдав їй п'ять ударів у різні частини тіла. За якийсь час, зрозумівши, що накоїв, кинувся тікати.

Наразі життю жінки вже нічого не загрожує. Потерпіла перебуває на лікуванні, а у відношенні її співмешканця обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За даним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme