Бог в образі зайця, або як родини бійців у Києві мистецтвом пригощають

У столичному Будинку офіцерів презентували виставу "Незвичайна історія звичайної акторки", запросивши на подію родини бійців АТО

Проект – нова інкарнація вистави "Бог явився мені в образі жовтого зайця", яку кілька років успішно показують в театрі "Сузір'я".

Але цього разу її презентували як проект новоствореної театральної компанії Migushyf.

"Данило Мірешкін - директор Migushyf і актор, який грає Мішутку, запропонував гастролі цієї вистави по Україні. Але оскільки потрібно було розширити спектакль на більший зал, ми репетирували в Будинку офіцерів. За це ми обіцяли безкоштовно зіграти одну виставу", - пояснила Depo.ua автор п'єси і виконавиця головної ролі Юлія Максименко.

Легка для сприйняття п'єса про акторку, яку кидає коханий чоловік, підкорила глядачів влучними життєвими діалогами і не менш життєвим гумором. А ще – думкою про те, що підказку вищих сил необов'язково шукати в чомусь надто серйозному і вирушати за нею у навколосвітню подорож.

За сюжетом, Бог являється героїні в образі жовтого зайця, але автори вистави натякають, що знаком може стати будь-яка побутова деталь, яка зачепиться за край свідомості і надихне діяти.

Хоча на серйозність і багатство смислів п'єса навряд чи може претендувати, натхненно-просвітлений настрій публіці акторам Юлії Максименко, Данилу Мірешкіному і Андрію Дебріному подарувати вдалося.

Як коментують в Будинку офіцерів, запрошувати бійців та їх родини – звична практика, хоча широко вистави не рекламуються, замість цього запрошення розповсюджують адресно.

Так, у цю неділю о 16.00 відбудеться вистава "Божественна комедія".

Зокрема, вже показували вистави "Готель Беверлі-Хіллз", "Боїнг-Боїнг" з Ольгою Сумською та Євгеном Паперним, "Прима" з Анатолієм Хостікоєвим.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme