ЗМІ розповіли про кращу подругу Меланії Трамп

48-річна Інес Кнаусс володіє м'яким характером, але здатна кинутися на захист молодшої сестри

Про це передає Depo.ua з посидланням на NY Post.

Вже протягом кількох років найближчою людиною з оточення дружини президента США Меланії Трамп на даний момент залишається її старша сестра Інес Кнаусс.

Як повідомляє NY Post, зараз, коли Меланія Трамп виявилася в ролі першої леді, допомога близької людини може знадобитися їй як ніколи.

Відомо, що обидві сестри покинули Словенію на початку 90-х, щоб почати кар'єру моделей. За словами представників світу моди, Інес зарекомендувала себе "як дуже важлива і добродушна людина, що відрізнявся від інших моделей, які вели себе як королеви".

Однак, за словами знайомих 48-річної Інес, незважаючи на благодушний характер, вона здатна відразу кинутися на захист молодшої сестри, особливо коли колишні кохані Меланії спробували заробити на її імені, розпускаючи про неї чутки в ЗМІ в період президентських перегонів.

"У нас всіх є хороші спогади, а брехня надає поганий вплив на карму", - написала старша сестра Меланії після публікації відвертого матеріалу в словенських ЗМІ.

" Інес - дуже віддана сестра", - розповіла італійський дизайнер Луїза Беккаріа.

За її словами, між сестрами відчувається дуже близький зв'язок.

"Я зрозуміла, що Меланія дуже прив'язана до своєї сім'ї, коли побачила їх всіх разом після народження Беррона (син Дональда і Меланыъ Трамп) в 2006 році. Меланія могла користуватися професійною допомогою, але довіряла тільки сестрі", - розповіла дизайнер.

Відомо, що Інес Кнаусс проживає в Нью-Йорку на Парк Авеню в будівлі, що належить Trump Organization.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme