Як Савченко голосувала за зняття недоторканності з депутатів

Полум'яна і безкомпромісна Надія, як виявилося, не поспішала працювати на скасування недоторканності для всіх

Про це повідомляє Depo.ua.

Надія Савченко, яка сьогодні пафосно розкидалася власною недоторканністю, два місяці тому чомусь зникла з Ради і не проголосувала за роботу над скасування недоторканності для всіх.

20 грудня, коли Рада голосувала (і не проголосувала – 195 голосів із 226 потрібних) за включення до порядку денного сесії проекту Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо недоторканності народних депутатів України) (№5487), депутат Надія Савченко була відсутня в сесійній залі.

Нагадаємо, народний депутат Надія Савченко написала заяву, що відмовляється від депутатської недоторканості. А потім заявила, що питання зняття недоторканності не виноситься до зали парламенту, бо це невигідно ні владі, ні опозиції – при тому, що, коли 20 грудня питання внесення цього законопроекту на порядок денний голосувалося в Раді, самої Савченко тоді в парламенті не було.

Втім, перший заступник голови регламентного комітету Ради Павло Пинзеник заявив, що ця її заява не має ніякої юридичної сили, а є популізмом і порожніми словами.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme